Hej!

Hej alla miljöintresserade!

Vi är två 17-åriga tjejer som bor i Göteborgsområdet. Vi läser just nu samhällsprogrammet på gymnasiet.
För någon vecka fick vi en uppgift i geografi, att genomföra ett projekt för att ändra miljön eller på något sätt påverka.
Snabbt kom vi på idén att skapa en blogg. Vi tänkte att ”hur kan man bättre sprida ett budskap än på internet?” Så bloggen är alltså skapad för att ge er där ute enkla tips och sätt att påverka miljön.
Istället för att försöka ringa politiker eller kommunfullmäktige för att få dem att ändra saker, satsar vi på människor. Att varje människa gör något litet och känner att det är meningsfullt, är viktigt för oss.
Mer konkret så tänker vi tipsa lite om vad man själv kan göra för miljön, tipsa om länkar, filmer, hemsidor. Vi tänker även ge er uppdrag, samt genomföra egna som ni får ta del av. I den här bloggen kommer ni att få läsa om det mesta med temat miljö. Läs och njut!


Kommentarer
Torbjörn köre

Hej, nu har jag läst er blogg för sista gången. Ni har verkligen hittat en massa spännande förslag vad man kan göra, samt information vad olika handlingar leder till. Ni har också gjort detta på ett underhållande sätt. Det vekar också som att ni har haft roligt när ni jobbat med detta.

Bra jobbat!

2010-11-08 @ 20:03:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0